Ook zonnepanelen bij uw organisatie?

Van A tot Z denken wij met onze klanten mee om zo veel mogelijk rendement te kunnen behalen.

Zonnepanelen voor MKB & Non Profit: samen groene stroom opwekken.

Investeren in zonnepanelen kan voor uw organisatie in meerdere opzichten zinvol zijn. Uiteraard is het financieel zeer aantrekkelijk om te kiezen voor zonnepanelen, maar ook verkleint u met zonnepanelen de carbon footprint van uw bedrijfsactiviteiten; klanten en overige belanghebbenden zullen dit waarderen. Dit geldt niet alleen voor commerciële bedrijven, maar ook voor zorginstellingen, verenigingen, scholen en overige non-profit instellingen.

Het installeren van zonnepanelen kan financieel aantrekkelijk zijn voor zowel groot- als kleinverbruikers van elektriciteit. Voor grootverbruikers omdat zij SDE+ subsidies kunnen benutten. Voor kleinverbruikers omdat zij een relatief hoge kilowattuur-prijs betalen en omdat fiscale stimuleringsmaatregelen (EIA en KIA) beschikbaar zijn.

Zonnepanelen-MKB-non-profit-Project-Overheidsgebouw
Zonnepanelen-MKB-Non-Profit-Boerderij-Schuur-Stompetoren-Nixwell

Fiscale voordelen voor MKB & Non Profit zonnepanelen

Wanneer u ons vraagt om een offerte uit te brengen, komt er altijd eerst een adviseur naar u toe. Deze zal ter plaatse de situatie inventariseren, zodat de offerte kan worden afgestemd op uw specifieke situatie, zowel technisch als financieel.

Hierbij geven wij ook adviezen over de verschillende subsidies en fiscale voordelen die u kan benutten bij uw organisatie.

Met de huidige stijgende stroomprijzen is het belangrijker dan ooit om te kiezen voor eigen energie opwek middels zonnepanelen.

Zonnepanelen-MKB-Non-Profit-Subsidie-Zakelijk-Nixwell

    Kom met ons in contact!

    Heeft u een vraag of opmerking? Wij doen ons best u zo snel mogelijk te ondersteunen.

    Begin zelf uw eigen groene stroom op te wekken!

    Van A tot Z denken wij met onze klanten mee om zo veel mogelijk rendement te kunnen behalen.