Begin zelf met uw eigen groene stroom op te wekken!

Van A tot Z denken wij met onze klanten mee om zo veel mogelijk rendement te kunnen behalen.

Zonnepanelen, voor iedere particulier een uitkomst

Steeds meer Nederlanders investeren in zonnepanelen. Waarom? Het zorgt voor een aanzienlijk mindere energierekening, en is goed voor het milieu! De elektriciteit die u opwekt met zonnepanelen wordt direct door al uw apparaten gebruikt, waardoor u veel minder energie uit het net nodig heeft. Bovendien zijn zonnepanelen gunstig voor uw energielabel en leveren ze een flinke meerwaarde aan uw huis.

Met kwaliteitsproducten en vakkundige montage kunt u jarenlang onbezorgd profiteren van de eigen “energiecentrale” op uw dak. De levensduur van zonnepanelen kunnen namelijk zelfs 25 jaar overschrijden!

Bovendien kunt u als particulier de btw die u bij aanschaf betaalt terugvorderen. Hierdoor wordt een set zonnepanelen nog aantrekkelijker gemaakt!  

Zonnepanelen voor mijn dak?

Wanneer u ons vraagt om een offerte uit te brengen, komt er altijd eerst een adviseur naar u toe. Deze zal ter plaatse de situatie inventariseren, zodat de offerte kan worden afgestemd op uw specifieke situatie, zowel technisch als financieel.

Hierbij geven wij ook advies over het verwachte vermogen dat u gaat opwekken, en het verwachte rendement. Wij houden rekening met zaken zoals schaduw, hellingshoek, leeftijd van het dak en andere invloeden. 

Zonstand-Zonnepanelen-particulier

Zonnepanelen via Nixwell: onze manier van werken

Bij Nixwell geloven wij niet in standaardpakketten. Wij zijn er van overtuigd dat een persoonlijk gesprek bij u op locatie of eventueel bij ons in de showroom essentieel is voor topkwaliteit. Alleen zo krijgen wij alle informatie die nodig is voor echt maatwerk advies.

    Kom met ons in contact!

    Heeft u een vraag of opmerking? Wij doen ons best u zo snel mogelijk te ondersteunen.

    Begin zelf uw eigen groene stroom op te wekken!

    Van A tot Z denken wij met onze klanten mee om zo veel mogelijk rendement te kunnen behalen.