Nixwell B.V. – Project Bergen

Op dit dak in Bergen hebben wij 24 zwarte zonnepanelen geplaatst d.m.v. een bevestiging met stokschroeven in de draagbalken constructie.

Nixwell B.V. – Obdam

In de tuin van deze woning in Obdam hebben wij 18 zonnepanelen geplaatst met behulp van het ‘Van der Valk Tripple’ systeem. Voor woningen zonder geschikt dak voor zonnepanelen is dit een uitstekende oplossing!

Nixwell B.V. – Project Heerhugowaard

In Heerhugowaard hebben wij 26 woningen voorzien van éen, twee of vier zonnepanelen. Hier hebben wij gebruik gemaakt van Enphase micro-omvormers, welke de opgewekte stroom gelijk achter het paneel omvormen. Hierdoor is er geen ruimte nodig voor een omvormer in de woning!

Nixwell B.V. – Project Venlo

Op deze woon-bungalow hebben wij 16 zonnepanelen geplaatst. Hierbij hebben wij gelijk een klein dakraam verwijderd, naar opdracht van de eigenaar. Zo konden de panelen in éen geheel geplaatst worden.

Nixwell B.V. – Project Schagen

Het dak van dit grote appartementencomplex in Schagen hebben wij voorzien van 105 zonnepanelen. 60 zonnepanelen voor de centrale voorzieningen en 7 bewoners hebben gekozen om zelf ook een setje van 6 of 7 zonnepanelen aan te schaffen. Hiermee wekken zij ook hun eigen energie op!  

Nixwell B.V. – Project Den Haag

Op het platte dak van dit nieuw gebouwde revalidatie centrum hebben wij 298 zonnepanelen geplaatst. Dit is door ons eigen montage team uitgevoerd.

Nixwell B.V. – Project Grootebroek

Ook dit bestaande woonhuis in Grootebroek wekt nu zelf groene energie op met behulp van 12 zonnepanelen. Wij hebben er 6 op de oostzijde geplaatst en 6 op de westzijde van deze woning.    

Nixwell B.V. – Project Velden

Ons eigen montage team heeft 35 blauwe zonnepanelen mogen plaatsen op het platte dak van deze woon- en bedrijfsruimte in Velden.

Project Nixwell: Belfeld

Aan de voorzijde van deze woning in Belfeld hebben wij 21 zwarte zonnepanelen geplaatst. Omdat iedere situatie anders is komt een verkoopadviseur altijd persoonlijk bij u langs om de situatie te bespreken, waarna wij een offerte op maat maken.

Project Nixwell: Venlo

Op het platte en schuine dak van deze woning in Venlo hebben wij in totaal 18 zwarte zonnepanelen geïnstalleerd. Ook hier is de opbrengst gemakkelijk te bekijken via de smartphone, tablet en PC!

Project Nixwell: Venlo

In Venlo hebben wij 14 volledig zwarte zonnepanelen geplaatst op het schuine dak aan de achterkant van deze woning.

Project Nixwell: Venlo

Wij hebben aan de voorzijde van deze woning 15 zwarte zonnepanelen met SolarEdge monitoring mogen plaatsen in Venlo. Ook hievan is de opbrengst ieder moment bij te houden via smartphone, tablet en PC.

Project Nixwell: Venlo

Op zowel het platte als schuine dak hebben wij totaal 10 zwarte zonnepanelen mogen plaatsen in Venlo.

Project Nixwell: Helden

In Helden hebben wij 22 zwarte zonnepanelen geplaatst op twee verschillende daken van dit woonhuis.

Project Nixwell: Beringe

Door Nixwell uit Venlo zijn twee rijen van ieder 14 zwarte zonnepanelen gemonteerd aan de voorzijde van twee woningen in Beringe.

Project Nixwell: Belfeld

We hebben 18 zwarte SolarEdge zonnepanelen geplaatst aan de achterzijde van deze woning in Belfeld, zowel op het schuine als platte dak.

Project Nixwell: Belfeld

Het hellend dak van deze woning in Belfeld hebben wij voorzien van 13 zwarte SolarEdge zonnepanelen waarvan de opbrengst via de PC, tablet en smartphone te bekijken is!

Project Nixwell: Tegelen

Voor dit project is er gekozen 14 zwarte zonnepanelen uit het zicht te plaatsen op een plat dak in Tegelen. Volledige benutting van de zon als energie bron zonder dit te zien!

Project Nixwell: drie scholen in Hoorn

Wij realiseerden pv-systemen voor drie scholen in Hoorn. In totaal 844 zonnepanelen, goed voor 200.000 kWh per jaar. Het betreft de scholen: Oscar Romero, OSG West-Friesland en SG Newton.  

Project Nixwell: Anna Paulowna

Voor de zorgwoningen van De Elshof in Anna Paulowna realiseerden wij een indak-systeem bestaande uit 138 zwarte zonnepanelen.

Project Nixwell: woonhuis in Steyl

In Steyl hebben wij een installatie opgeleverd met 19 dunne-film-zonnepanelen. Deze fraaie zwarte panelen hebben een uitzonderlijk hoge opbrengst per geïnstalleerde wattpiek. De afwijkende maatvoering van deze zonnepanelen kan een oplossing bieden wanneer standaard panelen niet goed passen.

Project Nixwell: woonhuis in Tegelen

In Tegelen hebben we eerst zonnepanelen gemonteerd op het rechter huis. Het enthousiasme sloeg over naar de buren links en dus liggen daar nu ook onze zonnepanelen!

Project Nixwell: De Reden A’dam

Voor het nieuwbouwproject De Reden in de Houthavens in Amsterdam hebben we 80 zonnepanelen geïnstalleerd, oost-west georiënteerd.

Project Nixwell: school in Amsterdam

Voor het nieuwbouwproject “Brede School Dorus Rijkers” in Amsterdam hebben wij een solar-systeem gemonteerd bestaande uit 324 dunne-film-zonnepanelen.

Project Nixwell: groepsinkoop Tegelen

Nixwell B.V. realiseert op de Plechelmusstraat in Tegelen enkele solar-installaties. Door met meerdere adressen in de straat gezamenlijk in te kopen wordt een hoogwaardige installatie geleverd tegen een scherpe prijs.  

Project Nixwell: CNME Amersfoort

In Amersfoort hebben wij de montage van 91 dunne film zonnepanelen (strak zwart!) op het bijzonder vormgegeven pand van het Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie (CNME) afgerond. Een prachtig voorbeeld van “integreren”.

Project Nixwell: Breezand

Op bedrijfspand in Breezand hebben wij 400 zonnepanelen gemonteerd. Dezr zijn goed voor een jaaropbrengst van 100.000kWh.

Project Nixwell: zonnepanelen op kas

Voor zorgboerderij Klaverweide in Hensbroek hebben wij zonnepanelen gemonteerd op een kasdek. Het systeem bestaat uit 27 zonnepanelen, goed voor een elektriciteitsproduktie van 6.800 kWh/jaar.