Nixwell B.V. – Project Den Haag

Op het platte dak van dit nieuw gebouwde revalidatie centrum hebben wij 298 zonnepanelen geplaatst. Dit is door ons eigen montage team uitgevoerd.

Nixwell B.V. – Project Velden

Ons eigen montage team heeft 35 blauwe zonnepanelen mogen plaatsen op het platte dak van deze woon- en bedrijfsruimte in Velden.

Project Nixwell: Anna Paulowna

Voor de zorgwoningen van De Elshof in Anna Paulowna realiseerden wij een indak-systeem bestaande uit 138 zwarte zonnepanelen.

Project Nixwell: De Reden A’dam

Voor het nieuwbouwproject De Reden in de Houthavens in Amsterdam hebben we 80 zonnepanelen geïnstalleerd, oost-west georiënteerd.

Project Nixwell: CNME Amersfoort

In Amersfoort hebben wij de montage van 91 dunne film zonnepanelen (strak zwart!) op het bijzonder vormgegeven pand van het Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie (CNME) afgerond. Een prachtig voorbeeld van “integreren”.

Project Nixwell: Breezand

Op bedrijfspand in Breezand hebben wij 400 zonnepanelen gemonteerd. Dezr zijn goed voor een jaaropbrengst van 100.000kWh.

Project Nixwell: zonnepanelen op kas

Voor zorgboerderij Klaverweide in Hensbroek hebben wij zonnepanelen gemonteerd op een kasdek. Het systeem bestaat uit 27 zonnepanelen, goed voor een elektriciteitsproduktie van 6.800 kWh/jaar.

Project Nixwell: Heerhugowaard

Wij hebben 98 zonnepanelen geïnstalleerd voor het nieuwbouwproject “Ahoed Centrumwaard in Heerhugowaard“. Het project bestaat uit een medisch centrum met een apotheek, huisartsenpost en overige medische voorzieningen, circa 2.300 m2 verdeeld over 3 bouwlagen.

Project Nixwell: De Kennemerduinen

We hebben zonnepanelen geïnstalleerd voor het nieuwe bezoekerscentrum “De Kennemerduinen” in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland te Overveen. Een prachtige combinatie van een traditioneel rieten dak en solar techniek.

Lead Crystal

Lead Crystal accu’s zijn zeer geschikte accu’s om te gebruiken bij zonnepanelen. Hier wordt een Solar Systeem gebruikt voor bij een parkeermeter.

Project Nixwell: Middenmeer

Zonnepanelen van Nixwell B.V. voor een nieuwbouwproject; gerealiseerd met De Best Elektrotechniek uit Hoorn. Project ‘De Peppel’ aan de Kerkring in Middenmeer; 23 nieuwbouw appartementen.

Project Nixwell: Andijk

Project gerealiseerd aan de Ambachtsweg en de Handelsweg in Andijk voor De Toekomst Ontwikkeling B.V..